Din trygghet er vår trygghet

Dette dokumentet inneholder informasjon som gjelder Malangen Resorts smittevernrutiner i forbindelse med covid-19. Malangen Resort holder seg løpende oppdatert og tilpasser sin virksomhet i henhold til de standarder som er til enhver tid gjeldende (fastsatt av nasjonale og/eller lokale helsemyndigheter).

Aktuelle tiltak som gjelder ved Malangen resort

Vi har forsterket renhold på fellesområder med særskilt fokus på kontaktflater.

  • I forbindelse med konferanser kan kunden selv velge mellom buffet eller kun tallerkenservering bade til frokost, møtemat, lunsj og middag.
  • Vi legger til rette for at gjester og ansatte kan overholde avstandsregelen i alle fellesomrader (restaurant, bar, respesjonsomrade og møtelokaler).
  • Alkoholservering i bar og restaurant foregår kun i form av bordservering. Fra og med den 12. oktober vil det igjen være normale skjenketider som er opplyst av kommunen. Det er obligatorisk smittesporing gjennom at man sender en SMS for registrering for hvert følge. Oppbevaring av personopplysninger lagres i henhold til GDPR.
  •  Vi oppfordrer om at det ikke danses på Naustet Bar, etter anbefalinger fra kommuneoverlegen i Balsfjord
  • Alle fellesområder er utstyrt med hånddesinfeksjonsmidler.
Retningslinjer ved smitte/mistanke om smitte

a) Ved mistanke om sykdom hos ansatte og/eller gjester samarbeider vi med lokalt legekontor/kommunen med tanke på testing og håndtering av eventuelle tilfeller av sykdom.

b) Dersom noen skulle bli syke mens de er på Malangen Resort vil Malangen Resort legge til rette for isolering av de som er syke, noe som inkluderer tilrettelegging for at måltider kan bringes til den sykes rom. Spørsmål av mer medisinsk karakter avklares med lokalt helsevesen.

Les mer om smittevern på FHIs nettside