Kontakt

Sentralbord

For booking av hytter eller reservering av bord i restauranten eller andre spørsmål kan du kontakte resepsjonen på telefon 77 65 58 00

Fakturaadresse

Malangen Resort Skutvik, 9055 Mestervik Org.nr. 913 959 256

grupper

Vi ønsker å tilby en unik opplevelse for deg og dine. Kontakt oss gjerne for å få skreddersydd ditt arrangement. Ta kontakt med vår arrangementsansvarlig Kamilla Norstrøm Haraune for en prat om ditt arrangement. E-post: booking@malangenresort.com
Tlf: +47 476 76 921

Bilder

Instagram: instagram.com/malangenresort #malangenresort
Facebook: facebook.com/MalangenResort

Fly, bil, buss

Slik kommer du deg til resorten

Malangen ligger 70 minutter kjøretid sør for Tromsø. Det er mulig å komme seg til resorten ved hjelp av bil, buss, båt og helikopter. Med internasjonal flyplass i Tromsø, samt på Bardufoss – omtrent like nært – er resorten sentralt plassert. Resorten ligger ikke langs den trafikkerte E6, men er isteden tilbaketrukket i et vakkert og uforstyrret fjordlandskap. 

Ved enkelte arrangementer er det brukt helikopter til å frakte gjester til resorten.

Langs veien

Den enkleste måten å komme seg til Malangen Resort er ved å bruke bil eller buss. Vi anbefaler ikke å belage seg på rutebuss, siden det er få avganger. Resorten har buss og minibuss for å frakte grupper. Har du ikke privatbil kan det leies bil hos en av Tromsøs utleiefirma.

Sjøveien

For reisende langs sjøen har resorten en egen gjestehavn som kan ta imot småbåter og større fritidsbåter.

Det er ingen rutebåter som går fra knutepunkter og inn til Malangen Resort. Resorten har imidlertid tilgang til en sjøsterk, tidligere losbåt, som egner seg godt til persontransport av grupper på inntil 12 personer. Denne kan leies med mannskap gjennom resorten. 

Flere eventbedrifter i Tromsø tilbyr også tur med RIB-båt. Disse kan leies inn for å frakte grupper inn til resorten, slik det er gjort ved flere anledninger. 

Om Malangen Resort

Malangen Resort er en spesialbygget resort i Malangen, vel en times kjøretur fra Tromsø. Vi ønsker privatpersoner og grupper velkommen til en resort som tilbyr mat, overnatting, aktiviteter, kurs- og konferanse og en fantastisk utsikt.

Resorten har et bredt overnattingstilbud i hotellrom, rorbuer og hytter. Samtlige overnattingsalternativ har panoramautsikt. I hotellbygningen finner du resepsjon og restauranten, samt en stor terrasse. 

Vi skreddersyr kurs- og konferansepakker og har fasiliteter som gjør resorten til en populær bryllupsdestinasjon. 

Om vinteren er resorten hyppig besøkt av gjester fra utlandet som kommer til oss for å finne det beste stedet å se nordlyset, kjøre hundeslede og andre aktiviteter. 

Naustet pub holdes åpen hver fredag og er sammen med gjestehavna en populær attraksjon i nærmiljøet – spesielt i sommermånedene og ved høytider.