Kurs- og konferanse

Malangen Resort har moderne møtefasilteter for kurs- og konferanse, vel en times kjøretur fra Tromsø. Det gjør at våre gjester kan holde alt fra mindre møter til konferanser med over 100 deltakere i samme møterom, samtidig som de er i en eksklusiv atmosfære, langt fra byens distraksjoner.  Hos oss kan gjestene kombinere en enkel og profesjonell gjennomføring av konferanser med en rekke aktiviteter. 

Vi kan ordne transport til og fra Tromsø på forespørsel. Her er det muligheter for å overnatte eller dra hjem samme dag når møtet er over. Malangen Resort egner seg spesielt godt til å samle gjester fra ulike deler av fylket, med sin geografiske nærhet til både Tromsø, Bardufoss og Finnsnes. De to førstnevnte stedene har internasjonale flyplasser med en rekke avganger. 

Din trygghet er vår trygghet

Malangen Resort tar koronasituasjonen på alvor. Derfor har vi opprettet smitteforebyggende rutiner som skal gi gjestene våre et trygt besøk. Trykk på knappen under for å lese mer om hva vi gjør for å beskytte gjester og ansatte.

Høstkampanje

Høst-tilbud på kurs- og konferanse, selskap og arrangement. Send en forespørsel til vårt event-team slik at vi kan hjelpe til med å lage arrangementet slik du ønsker. Tilbudet gjelder arrangement i fra og med august og utover høst og vinter.

*Fri avbestilling innebærer at arrangementet kan forskyves i tid uten ekstra kostnad.

Fasiliteter

Malangen Resort har flere fasiliteter som egner seg for ulike arrangementer og aktiviteter.

Møterom

Møterommene ligger i 2. etasje med utsikt over fjorden, og kan tilpasses etter behov.

Bespisning

Mat og drikke er viktig for å holde deltakerne fokusert. Se hva resort-kjøkkenet kan by på.

Overnatting

For dem som ikke ønsker å returnere hjem, for eksempel til Tromsø, har vi flere alternativer.

Kontakt

Send en forespørsel til vårt event-team slik at vi kan hjelpe til med å lage arrangementet slik du ønsker.

Aktiviteter for eventer, kurs og konferanser

En kombinasjon av det faglig påfyll og aktiviteter gjør konferansen både lærerik, sosial og uforglemmelig. En artig aktivitet som bryter opp konferansen eller avslutter møtet er både spennende og engasjerende for deltakerne. Malangen Resort arrangerer aktiviteter både inne og ute, til sjøs og på land. Alt fra båtturer, quizer, konkurranser og mentale utfordringer som setter de ansattes individuelle ferdigheter, logikk, kreativitet og samarbeidsevner på prøve. Resortens beliggenhet mellom fjord og fjell legger til rette for mange spennende aktiviteter ute, uansett årstid. Avslutt aktiviteten med et skreddersydd opplegg ved vår villmarkscamp Nikka.

Et opplegg tilpasset din bedrift

Alle aktivitetene for kurs og konferanse har stor fleksibilitet i gjennomføringen. Vi skreddersyr gjerne et opplegg som passer for dere, enten dere er en stor eller liten gruppe, og enten dere har noen timer til disposisjon eller en hel dag. 

Malangen Resort er behjelpelig med transport til og fra steder som Tromsø, Bardufoss og Finnsnes.

Les mer om vårt utvalg av aktiviteter nedenfor, og sett sammen et perfekt opplegg som gjør deres konferanse til et vellykket og uforglemmelig arrangement for din bedrift. 

Teambuilding

Ta med dine kollegaer på en fantastisk dag ute i skogen. Vi skreddersyr teambuilding som passer for alle. Vi har morsomme teambuildingsaktiviteter som øksekast, pil og bueskyting, gåter, langski, og mange flere. Sett samarbeid og lagfølelse i fokus og bruk dagen hos oss.

Kombiner teambuilding med lunsj eller grilling oppe ved vår villmarkskamp Nikka.

Periode: Fra 1. april – 1. desember

Varighet: 2 timer

Antall deltakere: 22-50. For større grupper, ta kontakt for et tilbud. 

Pris: 625,- per person. Prisen inkluderer komplett gjennomføring, instruktør, briefing, materiell og enkel premiering til beste lag.

Skattejakt

Ta med konferansedeltakerne på en spennende og stimulerende skattejakt rundt resorten hvor de må løse teoretiske og praktiske oppgaver ute i naturen. Skattejakten er lagt opp som et rebusløp. Aktiviteten foregår i grupper på 4-6 personer, og samarbeid, analytisk tenking, kreativitet og konkurranse er stikkordet. Deltakerne deles inn i lag som må knekke koder og løse varierte oppgaver for å få tilgang til 9 siffer som skal fylles inn i et kryptogram. Tallene utgjør koden til skattkisten hvor premien skjuler seg.

Periode: Fra 1. april – 1. desember

Varighet: 2 timer 

Antall deltagere: 10-25

Pris: 600,- per person, prisen inkluderer komplett gjennomføring, instruktør, briefing, materiell og enkel premiering til beste lag.

Guidet vandretur

Ta en forfriskende tur ute i skogen, og utforske naturens underverk. Det blir båltenning og enkel servering med bålkaffe og pannekaker. Lengden på turen kan variere etter ønske og behov.

Periode: Fra 1. april – 1. desember

Varighet: 2-3 timer

Antall deltakere: 5 – 30

Pris: 350,- per person. Prisen inkluderer gjennomføring, guide og enkel servering.

Denne aktiviteten kan også kombineres med 2-retters lunsj laget i naturen, av naturens lokale råvarer. 2-retters lunsj 350,- per person ved vår villmarkscampen Nikka.

Fisketur med «Pimar»

Når du er i Malangen er det å anbefale at du komme deg ut på havet. Ta en fisketur ute på Malangsfjorden for å teste fiskelykken.

Periode: Hele året

Varighet: Vi anbefaler at fisketuren er minimum 4 timer. Vi gjør vårt ytterste for at alle gjester skal få bli med på tur med oss. Skulle det være værforhold som gjør fisketuren vanskelig å gjennomføre får gjestene pengen tilbake.

Antall deltakere: 12 personer

Pris pr. time: 2 999 kroner

Inkludert

  • Enkel servering av kaffe, te og kjeks.
  • Flytedress
  • Vår erfarne kaptein
EKSTRA:

Bensin: 22 kroner pr. liter (maks 20 liter)

200, – for mistet fiskekrok

300,- for fiskestang

Fjordcruise med
seilbåten «Stella Oceana»

Hva med en spennende og avslappende tur ute på fjorden, for å utforske den idylliske naturen i Malangen? Aktiviteten er for dere som elsker å kjenne på den friske havbrisen, mens dere skuer ut over den vakre horisonten og dyrelivet.

Enkel servering om bord med kaffe, te og kjeks. 

Gratis Wi-Fi om bord

Seilbåten «Stella Oceana» har kapasitet til 25 personer.

Timepris:

1 – 3 timer: 35 000, –  

4 – 6 timer: 40 000, –

7 – 9 timer: 50 000, –  

10 – 12 timer: 65 000, –  

Fart og spenning
på fjorden

Aktiviteten for dere som elsker sjø og fart, som er arrangert av vår samarbeidspartner Northern Experience. De setter kurs utover Malangen for å finne bølger som duger. De legger opp turen etter vær og vind, og tilpasser turen etter ønske og dagens værforhold. På bildet har gjester gjort seg klare i Tromsø sentrum før avreise til Malangen Resort. 

Kapasiteten er 12 personer i hver båt. Northern Experience har tilgang på 2-3 RIB-båter. Grupper som er større kan splittes slik at de andre gjestene er på andre opplevelser mens en gruppe er i RIB. Vi kan også åpne Naustet Bar som gjestene kan benytte seg av mens gruppen er ute på RIB.   

Vi kan også tilby RIB som en spennende måte å transportere gjester til og fra resorten.

Priser:

Tromsø – Malangen – Tromsø: 20.000 kroner inkl. mva pr båt. 600 kroner i tillegg pr. time venting.

Vår bestselger: Grupper for Malangen Resort

Malangen og nærområde: 10 000,- startpris + 6 000,- (+12%mva) pr time. 

For å ta større grupper på mindre turer, behøver vi biltransport, dresser og guider på land for omkledning:  5 000 kroner (+12%mva).

Velvære

Hos Malangen Resort er det veldig viktig å slappe av og hygge seg. Leie av boblebad og Sauna kan være avslappende og behagelig etter en dag med masse faglig påfyll.

Leie av boblebad og Sauna til grupper fra 1-8 personer 1500 kroner for to timer.

Leie av boblebad og Sauna til grupper fra 8+ personer 3000,- for tre timer.

Oversiktsbilde over Camp Nikka

Camp Nikka

Camp Nikka kan kombineres både med og uten en aktivitet, uansett årstid både dag og kveld. En helt unik naturopplevelse, omringet av vakker nordnorsk natur. Vi lager rammen rundt opplevelsen ved Camp Nikka for både store og små grupper med eller uten aktiviteter og servering.

Leie av Camp Nikka koster 3 000 kroner