Ta styremøtet i Malangen

Hos Malangen Resort kombinerer moderne møterom, en fullverdig restaurant og gode overnattingalternativer vel en times kjøretur fra Tromsø. Vi har møterom for store og små organisasjoner. Hold møtet samlet og fokusert ved å dra ut av byen og de vante omgivelsene, til et sted som kan tilby enkle og profesjonelle fasiliteter. 

I tillegg er det muligheter for å gi deltakerne en aktivitetsopplevelse. Vi kan holde ulike naturbaserte opplevelser i gangavstand fra resorten. Aktivitetene kan brukes til teambuilding eller avkobling. 


BOOK MØTEROM

booking@malangenresort.com

+47 776 55 800

Enkelt og profesjonelt

Møterom

Malangen Resort har moderne fasiliteter for møter og konferanser. Hos oss kan det avholdes alt fra styremøter til konferanser med over 100 deltakere. De store møterommene kan deles inn i mindre enheter for gruppearbeid eller mindre møter. 

Møterommene har store vinduer fra gulv til tak som slipper inn rikelig med lys og gir panoramautsikt over fjorden. Utsikt mot fjord fjell i en hyggelig resort skaper en fin ramme for inspirasjon og kreativitet. 

Vi har møterom som er utstyrt med det du trenger av hjelpemidler, som internett, projector, whiteboard og lydsystem med mikrofon. 

Din trygghet
er vår trygghet

Vi har igangsatt en rekke smitteverntiltak som følge av den pågående koronapandemien. Trykk på knappen under for å se hvilke tiltak vi har. 

Servering

Om ønskelig kan vi servere enkel mat og forfriskninger til møtet eller i et dedikert mingleområde. Alle gjestene våre kan benytte seg av restauranten i første etasje, samt terrassen. 

Gi beskjed på forhånd så ordner vi den maten og opplegget dere måtte ønske. 

Teambulding

Camp Nikka, vår egen villmarkscamp, egner seg godt til teambuilding, aktiviteter og grilling. Campen ligger 20 minutter rolig gange fra resorten. På vei dit kan vi arrangere teambuilding med ulike aktiviteter. 

Bedriftsevent

I samarbeid med eventselskapet Ribe Events tilbyr Malangen Resort et hyggelig og spennende opplegg, skreddersydd bedriftsevent for bedrifter og organisasjoner. 

Bedriftsevent inngår i Malangen Resorts portefølje for kurs- og konferanse.

Du kan for eksempel starte bedriftseventen med en uforglemmelig båttur fra Tromsø sentrum til Malangen. Fra sjøen får gestene våre en helt annen opplevelse av kystlandskapet og havet, mens de trygt fraktes til Malangen Resorts egen gjestehavn.