Bryllup

I VAKRE MALANGEN

Som tatt fra et eventyr

For bryllup på et unikt sted nært naturen og sjøen, er Malangen Resort et perfekt valg. Hos oss kan du invitere gjester til store og små bryllup som passer ditt budsjett. 

Vi kan lage i stand selskapslokale og festlokale etter dine ønsker. Spør oss, vi har en rekke alternativer.

premium hotellrom

Stilren bryllupssuite

Brudeparet kan overnatt på et moderne hotellrom med en storslått utsikt over Malangen. Resorten har i alt ti hotellrom, standard og superior, i tillegg til overnatting i romslige rorbuer, hytter og leiligheter. Du har et bredt utvalg for små eller store gjestelister. 

Moderne restaurant

Kjøkkenet i Malangen Resort lager en rekke måltider av høy kvalitet. Vi har spesialisert oss på retter med lokale råvarer. Vi kan være behjelpelige med å lage en bryllupsmiddag som dine nærmeste vil huske med glede. Middagen kan holdes i 2. etasje med nydelig utsikt over fjorden eller ute på Camp Nikka – avhengig av bryllupets størrelse. 

Spør oss, vi finner en løsning sammen!

Brudeferd i Malangen

Malangen Resort ligger vel en times kjøretur fra Tromsø og Bardufoss. Å frakte gjester til og fra Malangen kan skje på veien, på sjøen, og til og med med helikopter. Kaianlegget på resorten kan ta imot båter med gjester eller brudepar. Kaia fungerer også som landingsplass for helikopter.

Spør oss! Vi kan sørge for å gi deg den perfekte brudeferden i vakre Malangen.

Vielse i tradisjonsrik langkirke

Malangen Kirke står i landlige omgivelser på Mortenhals åtte minutters kjøretur fra Malangen Resort. Kirken ble tegnet av bygdefolket og tatt i bruk i 1853. Byggverket er en velholdt langkirke i tre med plass til 280 personer. 

Vielser kan også holdes på Malangen Resort; inne med panoramautsikt, ute på den store tre-terrassen, på kaia eller ved idylliske Nikkavannet og Camp Nikka. Sammen med deg kan vi finne det perfekte stedet for vielsen.

Oversiktsbilde over Camp Nikka

Seremoni eller bli kjent-fest i naturlige omgivelser

Camp Nikka er et ypperlig utgangspunkt for bli-kjent-fest ved bryllup eller for dem som ønsker en vielse ute i idylliske omgivelser. Det går bilvei til leiren og det er kun 20 minutter å gå fra resorten.

Camp Nikka består av to store lavvoer som tar inntil 50 sittende gjester. I tillegg er det en gapahuk med ildsted, sitteplasser og tak. 

Gi brudeparet sauna & boblebad

Malangen Resort tilbyr stor sauna med glassvegg og panoramautsikt. Ved saunaen er det satt opp et boblebad på en utendørs terrasse, ideelt for grupper, familier eller par. Saunaen og boblebadet kan leies i forbindelse med bryllupsfeiring ved Malangen Resort. 

Bryllupsfest i rustikke omgivelser

Malangen Resort har en bar i naust-stil i en avskjermet del av hotellbygningen. Naustet Bar er enkelt satt opp med retromøbler i vintage stil. Det oser romantisk, nordnorsk kystkultur av baren. Leie av Naustet kan gjøres i forbindelse med bryllupsfeiring.

Bak to naustdører inne i baren er et stort dansegulv og tilgang til terrassen.

Et uformelt preg i Bålstua

Bålstua har brede vinduer med utsikt over fjorden og fjellene. Stua har gulvvarme og moderne kjøkkenfasiliteter. 

Bryllupsgjester kan nyte et godt måltid eller bare være i hverandres selskap, beskyttet fra det nordnoske været. Bålstua har kapasitet til 50 personer og ligger avskjermet til, i overkant av saunaen og boblebadet.

Bilde av Bålstua

Fjordcruise

Malangen er en pittoresk fjord med en rik historie, majestetiske fjell og et rikt dyreliv. Opplev området fra den sjarmerende of sjøsterke båten Pimar, ved å ta gjestene med på et spesialtilpasset fjordcruise.

Vi kan frakte personer til og fra resorten og for eksempel Tromsø sentrum i forbindelse med bryllup. Båten har kapasitet på opptil 12 personer.

Kontakt oss for en hyggelig prat om Malangen som bryllupsdestinasjon.

E-POST: bryllup@malangenresort.com

Bestill gratis bryllups-
brosjyre med planlegger

Bryllupsplanleggeren til Malangen resort er laget i samarbeid med Ditt Bryllup – Norges største bryllupsmagasin. I bryllupsbrosjyren finner du  informasjon om hva Malangen Resort og Malangen har å tilby gjestene. 

Fyll ut skjemaet under og få tilsend en gratis brosjyre som inkluderer planleggeren. Vi betaler porto.