Vannskuter

Vi har to nye vannskutere som kan leies på i resepsjonen resorten eller ved forhåndsbooking. Vi låner ut tørrdrakt/våtdrakt og redningsvest. 

BOOKING: Resepsjonen/epost/776 55 800

Vannskuter, vannski og ring

Sus over fjorden på vannski, heng etter i en opplåsbar ring eller opplev naturen bak styret fra en av våre vannskutere. Vi har samlet alle disse opplevelsene i en pakke som kan forhåndsbestilles. Du får cirka 30 minutter på hver aktivitet, inkludert bytte av farkost. Totalt varer aktiviteten i to timer.  

Dersom du ønsker å teste ut kun én eller to av aktivitetene kan det bestilles. Da betaler du for bruk av båten som tauer vannskiene. 

BOOKING: Resepsjonen/epost/776 55 800

Kajakk, leie og opplæring

Malangen Resort har kajakker for dem som ønsker å komme seg ut i stille omgivelser på fjorden. 

Kurs

Malangen Resort arrangerer helgekurs i kajakk med sertifisert instruktør og ustedelse av våttkort ved fullført kurs.

Her finner du kommende kurs!

TIDSPUNKT: Lørdager og søndager i sommer, fra klokken 10.00-18.00 begge dagene.

KURSAVGIFT: 2.300 kroner per deltaker.

INKLUDERT: Lån av havkajak med alt av nødvendig utstyr: tørrdrakt, votter og våtsko. 

ALDERSGRENSE: 15 år.

TIPS: Ta på varme og behagelige plagg, som varmt undertøy (ull eller fleece). Lue og litt ekstra varme klær er å anbefale. Pakk en god lunsj og drikke for å ha gjennom dagen. 

PÅMELDING: booking@malangenresort.com/+47 776 55 80

Leie

Det er mulig å leie inntil åtte kajakker på resorten. Vi låner ut tørrdrakt/våtdrakt og redningsvest. Leitaker har kajakken til sin disposisjon i 8 timer.

Paddleboard

Padling med SUP-boards, også kalt paddleboard, er en aktivitet som har vært populær i utlandet. Aktiviteten har tatt Norge med storm, og er nå brettene kan nå leies på Malangen Resort. SUP står for «Stand Up Paddle». På et SUP-board står du oppreist med ansikt og kropp vendt fremover. Om du ikke har prøvd paddleboard før, anbefaler vi å starte på kne for å gjøre seg kjent med brettet. Reis deg opp når du føler deg trygg. Bruk padleåren for å komme deg fram og for å holde balansen. 

Vi låner ut tørrdrakt/våtdrakt og redningsvest. 

BOOKING: Resepsjonen/epost/776 55 800

Fisketur og båtleie

Malangen er en interessant fjord med flere ulike fiskeslag. Her kan du fiske de vanligeste artene som torsk og sei, men det går også flyndre og kveite langs bunnen. Fjorden er dessuten rik på sjøørret, samt en og annen laks. 

Få en tur med egen skipper på leting etter de beste fiskeplassene i Malangen i den sjøsterke båten “Pimar”. Fra 2 til 12 passasjerer kan være med, og det er rom for å krype innomhus om været blir ruskete. Denne turen anbefaler vi om dere ønsker en komfortabel, guidet tur til de beste fiskeplassene på fjorden. 

Den åpne aluminiumsbåten “Big Tug” tar inntil seks personer og kan leies på resorten, med og uten guide. Vi anbefaler helst ikke mer enn fire voksne personer om bord. For de som har båtkunnskap er dette en gyllen mulighet til å finne roen på havet alene eller med andre – på jakt etter storfisken. 

BOOKING: Resepsjonen/epost/776 55 800

Fjordcruise

Malangen er en fjord med en rik historie. Fjorden har vært møtested mellom norrøn, samisk og kvensk kultur i gjennom århundrene. Fjorden er omkranset av mektige tinder. Malangen strekker sin fjordarm inn i landet, helt ute fra Malangsgrunnen på yttersida. 

Meld dere på fjordcruise med båten “Pimar” som tar inntil 12 passasjerer. Vår båtfører guider den sjøsterke båten med trygg hånd til de vakreste stedene i en ellers usedvanlig vakker fjord. 

BOOKING: Resepsjonen/epost/776 55 800