Turer på sykkel og til fots

Malangen er som skapt for dem som elsker å oppdage naturen, på sykkel eller til fots. 

Fjellturer

Malangsfjorden er omkranset av majestetiske fjell, noen rager over 1000 meter over fjorden, slik som Bentsjordtinden. Topografien området er likevel slik at det er turer som passer alle nivåer. Noen foretrekker en kort ettermiddagstur med barna opp på nærmeste utsiktspunkt, mens andre vil benytte hele dagen på vandring i fjellheimen og nå de høyeste toppene på kartet. 

Utenfor resorten har vi en stor informasjonstavle som viser hvilke turer som er anbefalte i området. Du kan også lese mer om toppene i nærområdet på nettsiden kugo.no som har beskrivelser av en rekke fjellturer i nærområdet og i Troms. 

Sykkelturer

Malangen er langt fra bare fjell. Fra resorten er Fjellbygda, et stort lett kupert område som strekker seg et godt stykke inn i landet.

Fra sykkelsetet har du en rekke alternative ruter, alt etter hva du selv ønsker. Fra en kort sykkeltur i området rundt resorten, til lengre etapper, som for eksempel rundt Malangshavløya. 

I Fjellbygda er det flere mil med veinettverk i lune og vakre omgivelser. Her er det knapt nok trafikk, men rikelig med gårder og kulturlandskap. 

Om du ikke har sykkel selv kan du leie hos oss. Vi har tre sykler som kan leies for 295 kroner stykket. Da har du sykkelen tilgjengelig i fire timer. Spør i resepsjonen om et enkelt papirkart som viser hvor de beste sykkelrutene er.