Familieaktiviteter

Mange av aktivitetene på Malangen Resort egner seg for familier. For eksempel er fisketur og fjordcruise aktiviteter som passer for både store og små. I tillegg her vi rene barneaktiviteter på resorten. Noen dager er det likevel fint å kunne samles rundt et leirbål eller å pakke sekken for å gå i de vakre fjellområdene i Malangen. 

Hundegården

Malangen Resort har en egen hundegård med over 60 huskyer, rundt 20 minutters gåtur fra resorten. I vinterhalvåret er de travle med det de liker mest i hele verden – å dra en hundeslede for turistene. Om sommeren er det også gode dager for hundene, om enn noe mer bedagelige. 

Hundene våre står ikke bundet opp, slik som er vanlig, men er satt i hver sin hundegård som de deler med en annen “kompishund”. Dette er for å sikre den beste dyrevelferden og glade hunder. 

Hundegården ligger på veien til villmarkscampen Camp Nikka, og det tar rundt 20 minutter å gå fra resorten på grusvei. Det er også mulig å kjøre helt fram til hundegården med bil. 

Spill for hele familien

På resorten har vi flere familievennlige brettspill.

 • Kortstokk 20,- 
 • Ludo
 • Kinasjakk
 • Jenga klosser
 • Rykte går
 • Stige spill 
 • Diamanten 
 • Vil du vedde 
 • Alias Junior fra 6 år 
 • Cluedo
 • Sjakk

Det kan også lånes badmintonsett.

Fjellturer

Malangsfjorden er omkranset av majestetiske fjell, noen rager over 1000 meter over fjorden, slik som Bentsjordtinden. Topografien området er likevel slik at det er turer som passer alle nivåer. Noen foretrekker en kort ettermiddagstur med barna opp på nærmeste utsiktspunkt, mens andre vil benytte hele dagen på vandring i fjellheimen og nå de høyeste toppene på kartet. 

Utenfor resorten har vi en stor informasjonstavle som viser hvilke turer som er anbefalte i området. Du kan også lese mer om toppene i nærområdet på nettsiden kugo.no som har beskrivelser av en rekke fjellturer i nærområdet og i Troms. 

Grilling ved Camp Nikka

Noen ganger er de fineste stundene når ungene leker fritt i naturen og du kan nyte tilværelsen med en pølse i flammene og en kopp bålkaffe i hånden. 

På resortens eiendom har vi en egen villmarkscamp med bålplass under tak i en stor gapahuk, eller på en treplatting på campen. Veden står vi for og det er toalettfasiliteter tilgjengelig. 

På varme dager kan dere ta et bad i Nikkavannet som ligger like nedenfor Camp Nikka. Utsikten er upåklagelig, samtidig som campen er skjermet, noe som har gjort Nikkavannet til et populært utfartspunkt for lokalbefolkningen når det er godvær. Er været ruskete kan den lune gapahuken gi skydd for elementene.

PS: Det er gratis å telte på resortens område ved Camp Nikka!

Sandvolleyball

I nordenden av resorten har vi en tilhørende sandvolleyballbane, like ved lekeplassen. Her kan hele familien finne aktiviteter!
I sommerhalvåret kan det i resepsjonen lånes volleyball og badmintonsett som også kan brukes på volleyballbanen.