Kvalitet og komfort

Malangen Resort er en spesialbygget resort i Malangen, vel en times kjøretur fra Tromsø. Vi ønsker privatpersoner og grupper velkommen til en resort som tilbyr mat, overnatting, aktiviteter, kurs- og konferanse i nydelige omgivelser.

 

Malangen Resort er
midlertidig stengt

Fra 11. november til 1. januar holder resorten midlertidig stengt. Dette som følge av koronasituasjonen og restriksjoner fra myndighetene. Vi tar imot bookinger på booking@malangenresort.com og vi nås på telefon 77 65 58 00.

OVERNATTING

Våkn opp til bølgeskvulp

Våre gjester kan overnatte på i moderne hotellrom med en storslått utsikt over Malangen. Resorten har i alt ti hotellrom, standard og superior, i tillegg til overnatting i romslige rorbuer og leiligheter, kun en times kjøretur fra Tromsø. 

Eventer

Møterom på Malangen Resort

Kurs- og konferanse

Malangen Resort har fem ulike møterom som kan åpnes opp og deles inn etter behov. Kombiner med restaurantbesøk, aktiviteter og overnatting for et hyggelig møte, kurs eller konferanse. Vi kan ordne transport fra Tromsø.

Bedridtsevent under kurs- og konferanse på Malangen Resort.

Bedriftsevent

Endelig kan vi begynne å ta hverdagen tilbake. Det feirer vi med å ønske velkommen til en minnerik opplevelse på Malangen Resort.

Julebord i restauranten.

Julebord

Tradisjonsrik julemat, desserter, levende musikk og flere alternativer for overnatting. Vi kan bistå med bestilling av transport til og fra julebordet, om dere ikke ønsker å overnatte.

Bryllup: Brudeparet i karjolen etter seremonien i kirka. Foto: Eline-Jacobine

Bryllup

For bryllup på et unikt sted nært naturen og sjøen, men fortsatt kun en times kjøretur fra Tromsø, er Malangen Resort et perfekt valg. Hos oss kan du invitere gjester til store og små bryllup som passer ditt budsjett.

Aktiviteter
på Malangsfjorden

Kaldt i vannet? Ingen fare! Vi låner ut tørrdrakt og våtdrakt og gjør vannlek til en helårlig aktivitet i verdens vakreste fjord. Hos oss kan du leie vannskuter, stå på vannski, bli slept på tube, padle kajakk, leie SUP-brett, dra fisketurer og nyte et fjordcruise.

Moderne restaurant

Lek og moro
for hele familien

Slipp barna løs på lekerommet mens dere nyter et måltid i restauranten. Ta dem med på lekeplassen eller spill et brettspill. 

Naustet bar

Malangen Resort har en bar i naust-stil i en avskjermet del av hotellbygningen. Åpen hver fredag og lørdag fra 20.00 – 00.00

Sauna

Malangen Resort tilbyr stor sauna med glassvegg og panoramautsikt nær sjøen slik at du kan nyte naturen i varmen fra saunaen.

Boblebad

Et panorama-spa for kropp og sjel. 

Oversiktsbilde over Camp Nikka
villmarkscamp

Camp Nikka

Camp Nikka er ypperlig som utgangspunkt for eventer og teambulding  i vakre omgivelser.

Bålstua

Til selskap og grupper passer Bålstua ypperlig. Der kan gjestene nyte et godt måltid eller bare hverandres selskap i en varm atmosfære.

Bilde av Bålstua

Turmuligheter

Malangen har en variert natur og topografi. Her finner du alt fra kulturlandskap, våtmarksområder, fjellhei og tinder på over 1200 meter. For ikke å snakke om fjæra og kystlandskapet. Bare kjøreturen fra Tromsø til Malangen er en naturopplevelse i seg selv.

Slik kommer du
deg til resorten

Malangen Resort ligger vel en times kjøretur fra Tromsø og Bardufoss. Gjestehavna på resorten kan ta imot små og store fritidsbåter. 

Malangens historie

Malangens historie er eldgammel og rik. Navnet stammer fra det norrøne navnet for grense “mala”, og er et sted der norsk, samisk og kvensk kultur møtes.